Beachbody

Nu we de eerste zonnestralen van het jaar weer hebben gevoeld gaan we al langzaam denken aan de mooie weekenden in de zomer die jullie op het strand willen gaan doorbrengen. Maar wacht eens even is het lichaam daar al wel klaar voor? Heb je nog een beetje last van een winter(bescherm)laagje? Verlies geen tijd en start vandaag nog, want dan is het zeker haalbaar om voor die tijd jezelf een strandlichaam aan te meten! Lees snel verder want uiteraard heeft Ikwileensixpack weer de tips voor jullie om strak de zomer in te gaan.

Wij schreven al eerder dat je een balans moet vinden tussen training en voeding wil je je strakke lijn terugkrijgen. Zorg dan ook ook dat je genoeg schoon voedsel eet om je hormoonhuishouding in balans te houden. Wanneer je minder dan 1200 calorieën per dag eet zal je lichaam minder het hormoon leptin aanmaken die zorgt voor vetbranding. Verander je je voedingspatroon niet zullen de uren die je besteed aan je workouts ook voor niks zijn geweest, want je zult hierdoor weinig verandering zien. De beste dingen om te eten is vezelrijk voedsel. Eet bijvoorbeeld havermout met fruit als ontbijt en voor je avondeten wil je voornamelijk groentes en mager vlees of vis eten.

Buikspieroefeningen helpen je je buikspieren te vormen en te definiëren, maar vergeet zeker niet je cardio voor je algemene gewichtsverlies en om je (bescherm)laagje te doen verdwijnen. Anders kun je net zo goed stoppen met al je sit-ups. Daarnaast wil je niet alleen maar focussen op buikspieroefeningen. Deze zijn namelijk zeer specifiek en wanneer deze meer ontwikkeld zijn tegenover de rest van je spieren kan je een slechte houding krijgen. Richt jezelf eens meer op full-body oefeningen. Hier vind je enkele voorbeelden van full body workouts.

Dat is het in het kort hoe jij je ‘beachbody’ gaat krijgen. Weet je niet goed waar je moet beginnen qua workout? Meld je dan aan voor het Ikwileensixpack workout programma die je wekelijks van ons in je mail krijgt. Vragen over voeding? Vraag ze ons gewoon door middel van een comment achter te laten op onze site.

Wil je persoonlijke begeleiding om je beachbody te krijgen, meld je dan aan voor ons Zomerfit programma.

 

 

 

Help mee Nederland fit(ter) te krijgen en deel dit artikel!!

    Related posts:

    Leave a Reply